//UEG Week Live – Platforma interactivă a UEG

UEG Week Live – Platforma interactivă a UEG

UEG Week Live – este platforma interactivă a UEG pentru o experiență inedită de la congrese: peste 100 de sesiuni disponibile care se pot viziona de oriunde din lume. Aceasta platforma vă permite să postați întrebări și comentarii live, fiind o mare oportunitate pentru cei care nu vor putea să participe personal. Veți afla cele mai recente știri de la UEG Week Vienna.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți codul de mai jos în locul desemnat pe site și sunteti conectați la săptămâna UEG Week Vienna 2018 (20-24 octombrie).

<iframe src = „// ueg.hybridwebcast.com/week2018/widgets/webcastteaser”onload = „iFrameResize ([{checkOrigin: false}] ‘meta-widget-webcastteaser’);”class = „meta-widget-webcastteaser”style = „width: 100%”frameborder = „0”defilare = „nu“allowfullscreen></ Iframe>

Singura condiție tehnică este că utilizatorul să aibă activat javascript. Widget-ul poate fi instalat oricând înainte de UEG Week, iar fluxurile live vor începe automat sâmbătă, 20 octombrie.

Pentru mai multe informații, vă rugăm apăsați aici.

By | 2018-10-19T15:07:17+03:00 octombrie 19th, 2018|noutati|Comentariile sunt închise pentru UEG Week Live – Platforma interactivă a UEG

About the Author: